Cuff me

Voor onze jongens zijn cuff-me boorden echt een ideale afwerking, maar voor mezelf zag ik het eerst niet echt. Deze ‘collegeboord’ met ietwat retrostijl vond ik op zich echt mooi, maar het was me nog een raadsel hoe ze te verwerken. Met een donkerblauwe effen stof? Iets roestkleurig? Eigenlijk was het puur toeval dat ik gelijktijdig deze blauwe stof met gouden glitter kocht. En zo gebeurde het dat ik het pakje opende en dacht: waarom niet?

De glitterstof zou het jongensachtige van de strepen in de boord perfect compenseren! Ik zocht dus enkel nog een goed zittend patroon voor een t-shirt. Dat werd de Billie van Zonen09. Ik paste snel wat in de jongenskasten om de juiste maat te kiezen, en diepte de hals wat verder uit.Perfect gerief voor op een jeans…of hopelijk binnenkort bij een donker rokje, als de zon een beetje mee wil werken!

Patroon: Billie, Zonen09

Stof en boorden: Stofopzolder.be

2 gedachten over “Cuff me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.