De verstotenen…

Daarmee verwijs ik niet naar de kledingstukken die met veel ijver ooit genaaid werden en ergens in een hoekje van een kast blijven liggen. Al zou ik eerlijk gezegd ook daar eens een blogpost aan kunnen wijden.

Nee, ik heb het over de kledingstukken die rechtstreeks van de naaimachine aan het lijf gaan, in de was, en dan snel opnieuw gedragen worden. Succesverhalen dus eigenlijk…maar waarvoor niet de tijd genomen werd om er een blogje over te schrijven. Vaak zijn dat bovendien de eenvoudige patroontjes waarbij ik dan denk dat er ook niet zoveel over te zeggen valt. Dus bundel ik ze hier even, de verstoten maar tegelijk meest geliefde recente naaisels:

Patroon: Rocco (bomberhack), Zonen09
Stof: See you at Six
Patroon: Billie t-shirt, Zonen09
tricot
Patroon: Odette, LMV
Tricot
Patroon: Rocco met ingestikte vouwen, Zonen09
French terry
Patroon: Billie t-shirt, Zonen09
Stof: See You at Six
Patroon: Rocco, Zonen09
Stof: See you at Six
Patroon: Nanöo top
Stof: Aboutbluefabrics french terry

2 gedachten over “De verstotenen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.