Tanner Culotte

Als ik je vertel dat ik een broek kopen voor mezelf al moeilijk vind, dan mag het je niet verbazen dat dit pas de tweede broek ooit is die ik voor mezelf naaide. De eerste was de Rocco sweatpants, die qua pasvorm sowieso goed zit, dus die telt eigenlijk niet echt eens mee.

Het patroon kocht ik nadat ik het bij Madame Stof zag, weliswaar in een jeansversie.

De stof is een soepelvallende gabardine die eigenlijk als stof voor een testversie bedoeld was. Ze viel me echter zo goed mee dat ik de broek al verschillende keren droeg en telkens blij verrast was door hoe comfortabel ze zit. Al plan ik wel om nog een tweede versie te naaien in een wat zwaardere stof.

Bespeur hier ook een nieuwe Odette-shirt…Nadat ik de versies van zomer 2018 zo vaak droeg, kwam het patroon hier toch weer opnieuw op de kniptafel. En ja, hier en daar de zon in de lens op de foto…maar daar hou ik van!

Stof broek: zwarte gabardine, Stofopzolder.be

Patroon: Tanner Culotte, Designer Stitch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.