Dolores 2.0

Nadat mijn eerste Dolores eerder een lange dan een midi rok werd, vroeg ik online wat advies over de lengte voor een volgende versie. Niet unaniem, maar er gingen toch heel wat stemmen op voor een kortere variant. Zoals eigenlijk ook de bedoeling van dit patroon is.

Toen ik tijdens de solden deze stof online tegenkwam, lag ze al in mijn winkelmandje voor ik het goed en wel door had. Normaal gezien ben ik niet zo’n fan van gewone katoen en draag ik liever  soepelvallende stoffen. Maar de print en kleuren trokken me over de streep. Bovendien blijkt de kwaliteit van de katoen achteraf ook nog eens fijn te zitten.

Stof: Katoen, Stoffenheide

Patroon: Dolores rok, La Maison Victor, juli-augustus 2017

 

2 gedachten over “Dolores 2.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.