Groen, groener, groenst…

Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van outfits bestaande uit bij elkaar horende stoffen. Zoiets als teveel ‘picture perfect’ ofzo…De Rocco short werd dan ook al veelvuldig gedragen, toen ik toch maar besloot om er een t-shirt bij te maken uit de bijpassende Grill stof. Want ik ben dan wel zo iemand die niet kan kiezen, en de bij elkaar horende stoffen toch allebei koopt ;-). Bovendien moest ik gewoon toegeven dat de combinatie eigenlijk té mooi was om links te laten liggen. En de rebelse stem in mij liet weten dat beide kledingstukken ook perfect apart gedragen konden worden.Ik vond een ietwat oversized Billie shirt voor deze vrijetijdskleding wel gepast (en stiekem blij dat deze versie dan tegen een aantal groeispurten bestand is).En omdat we nu toch de stoffen aan het combineren waren, ging ik voor de Raglan Billie met de mouwen in het effen groen.

De french terry is wat zwaarder dan gewone tricot maar kan perfect voor een t-shirt. Alleen duurde het hierdoor echt weken vooraleer we foto’s namen. Tijdens deze snikhete zomer werden er hier vooral losse en heel dunne t-shirts gedragen. Tenminste, áls er al t-shirts werden gedragen…

Op één van de warme dagen in juli trokken we voor verkoeling naar De Ardennen, waar Daan zowat ‘verdween’ tussen al het groen. De wandeling langs de rivier in Ninglispo is een absolute aanrader! Water, stenen en kinderen: nog altijd een perfecte combinatie.

Stoffen: See you at Six french terry, Stofopzolder.be

Patronen: Rocco Pants & Billie shirt, Zonen09

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.