Cadans goes Etsy

Het begon met een zot idee…en met de vraag van een aantal mensen of ik mijn zelfgemaakte kleertjes ook verkoop. In het begin moest ik daar heel hard om lachen. Maar toch deed die vraag ergens wat ideetjes opborrelen.

Omdat ik geen grootse dingen wou opzetten – daar heb ik niet de ambitie en ook niet de kennis voor –  koos ik voor het Etsy platform. Eén grote online webwinkel waarin je je eigen plekje kan aanmaken tussen zovele anderen die hun zelfgemaakte items verkopen. Je vindt mijn shop via de link rechts bovenaan in de menubalk van deze blog of via: https://www.etsy.com/nl/shop/Cadans

Afbeeldingsresultaat voor etsyDaar vind je ook volgende omschrijving terug:

Naaien voor de kleintjes, in de meest zachte en kwaliteitsvolle stoffen!

Kennen jullie de Cadans Etsy Shop al? Een kleinschalig project waarbij ik babykleertjes en – accessoires naai uit de meest zachte en kwaliteitsvolle stoffen. Een idee dat ontstond vanuit de telkens terugkerende gedachte ‘dat ik zo graag al zelf de kleertjes voor mijn kinderen had gemaakt toen ze nog baby’s waren’.
Neem een kijkje en kies je exemplaar. Of neem contact op en ik maak iets naar jouw smaak of maat!
Meer weten over mezelf of het naaien? Check www.cadansblog.be!

 

Het aanbod is momenteel erg bescheiden maar zoals je leest kunnen er ook kleertjes op verzoek gemaakt worden.

Terwijl de solden eigenlijk net afgelopen zijn, geef ik sinds 1 augustus een korting van 20% om het midden van de zomervakantie te vieren! Een beetje tegendraads zijn kan nooit kwaad.

Je eigen valkuilen kennen; dat schijnt belangrijk te zijn ;-). En dat is ook zo…mijn grootste valkuil blijkt te zijn dat ik mezelf niet kan ‘verkopen’. Dat ik geen type ben om luid in het rond te roepen, en reclame te maken. Dus dat wordt een werkpunt…

Afbeeldingsresultaat voor luidspreker

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.