Rocco sweatpants in denim tricot

Wie een oog heeft voor de kleur of intensiteit van het licht, herkent een winterzonnetje op de foto’s…Ook de ontluikende narcissen verraden een heuse blogachterstand.

Zo ongeveer gelijk met het naaien van deze Rocco met ingestikte vouwen, viel mijn oog op een mooie denim tricot van Froy & Dind. Heerlijk leek me dat, het uitzicht van een jeans maar het comfort van tricot.

Het was de eerste Rocco broek die ik voor Daan naaide, en ik nam hiervoor zijn gewone confectiemaat, in de standaardversie. Toch altijd wat bang om met de smalle patroonversie mijn stof te vergooien wegens te klein. De broek past, maar vermits ze wellicht mooier staat in een smallere versie, tekende ik ondertussen wel een nieuw patroon over. Ik kon mezelf een beetje voor de kop slaan, gezien het feit dat ik voor hem altijd opnieuw moet zoeken naar broeken met een elastiek. En dan die elastiek vervolgens zo hard moet aantrekken dat er zo ongeveer nog de helft van de broek overblijft! 

Zakken waren obligaat, elke jongensmama kent dat wel. Voor de boordjes gebruikte ik dezelfde tricot als de rest van de broek, en ergens vond ik nog een gele veter die perfect bij de sweaterstof past.

Patroon: Rocco pants, Zonen09

Stof sweatpants: Froy&Dind, CASENNINA

Stof sweater: Stofopzolder.be 

3 gedachten over “Rocco sweatpants in denim tricot

 1. Fratsels schreef:

  Zo’n denimlook stofjes koop ik altijd bij nosh. De stof van je sweater vind ik echt leuk. Een hele toffe combinatie.

  • Jill Adams schreef:

   Ooh Nosh…hier ook een Nosh-fan ;-).

   De sweaterstof vind ik zelf ook heel mooi…Daan draagt hem vandaag, maar kwam met een zuur gezicht van de badkamer. Terwijl hij hem voordien wel mooi vond, is het nu ineens ‘precies pyjama’…ZUcht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.