De poezen van Eva voor Kerst

Ik ging dit jaar geen kerstoutfits of -cadeautjes naaien…Iets met tijdsdruk en zo, en dat het naaien dan toch net iets minder leuk wordt. Dat gaf wat rust. Nu ja, voor even, want als je dan last minute beslist om het tóch te doen, dan maak je het jezelf uiteraard niet gemakkelijker. Het eerste kerstnaaisel was er eentje voor mijn metekindje.

IMG_6273

Wie had ooit gedacht dat ik nog schattige meisjeskleren zou naaien!? Toegegeven, mijn mond wou in het verleden al eens openvallen van de hoeveelheid en diversiteit aan stoffen en patronen die er voor meisjes voorhanden is. Al worden de jongens tegenwoordig zeker ook voorzien van heel wat leuks, vooral met dank aan Zonen09!

Toen ik vorig jaar meter werd van een schattig meisje, zag ik dan ook ineens heel wat naaipotentieel voor me! Voor dit easy-peasy kleedje gebruikte ik het ‘Sien Dress’ patroontje dat gratis te vinden is op de blog ‘WenSJe’.

IMG_6282

De poezenstof van Eva Mouton geeft een speels effect, en aangezien ik nog wat onzeker ben over de stoffensmaak van metekindje en de mama, speelde ik op veilig vermits ze zelf grote fan zijn van poezen én van Eva Mouton.

IMG_6286

IMG_6290

Stof: French terry Eva Mouton, Stof op Zolder

Patroon: Sien Dress, WenSJe

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.