Nanöo³

Hoewel ik al een aantal patronen met aangeknipte mouwen had (De Julia en Nore van Compagnie M, de Trop Top van Ivanne S.), schafte ik me een tijdje geleden toch nog de Nanöo top aan. En daar heb ik nog geen spijt van. De perfecte pasvorm en de snelheid waarmee deze in elkaar zit, zorgden ervoor dat ik al enkele exemplaren in mijn kast heb liggen.IMG_5960 (4)

pizap.com15119501233151Het gestreepte sweaterstofje en de groen/zwarte tricot maakten deel uit van de bestelling die ik bij Nosh mocht plaatsen als één van de gelukkigen bij de Nore Contest van Compagnie M. Zot content was ik hiermee! De stofjes zijn niet alleen erg mooi, maar ook nog eens van een erg goede kwaliteit.IMG_5960 (3)

IMG_5973 (2)OK, toegegeven, er staan (wééral) katten op mijn foto’s…Dat was niet echt de planning. Maar omdat dit zowat de eerste keer was dat ze met elkaar in contact kwamen zonder ruzie, geblaas of “wegloperij”, ging ik snel door met fotograferen toen ze ten tonele verschenen. De photobombing is hen deze keer dan ook vergeven…

IMG_5965 (2)

IMG_5968 (2)

Gestreepte sweater en groen/zwarte tricot: Nosh Organics

Zwarte Tricot: Stofopzolder

Patroon: Nanöo top

 

2 gedachten over “Nanöo³

    • Jill Adams schreef:

      Dank je. Ik vind het zelf echt een leuk patroontje, maar zoals ik al in de blogpost vermeld, realiseerde ik me achteraf dat er heel wat gelijkaardige patronen zijn(de Julia sweater, de Nore…). Ik vind het wel een heel toffe shirt om in de winter onder een cardigan of vest te dragen, en als het wat warmer is gewoon zo. Zit ook heel snel in mekaar (voor- en achterpand is hetzelfde dus ook niet veel tekenwerk ;-)).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.