Daandag in Ole

Het lijkt alweer lang geleden, die zomervakantie waarin mijn kinderen zich meer dan eens verveelden. Op één van die dagen waarop de jongste niets anders kon verzinnen dan nog maar eens achter een scherm naar keuze hangen, trok ik met hem en zijn step naar het Kapermolen skatepark. Terwijl de oudste op kamp was, doopten we die maandag tot ‘Daandag’ (de deal was: activiteit + ijsje in de stad + avondmaal naar keuze). Oh ja, en in ruil mocht ik dan wat foto’s van zijn Ole-vest maken.

IMG_5152 (2)

IMG_5190 (2)

IMG_5181

De Ole met rits en kap is hier altijd een succes. Ze worden met plezier gedragen, en dat is toch wat telt. De frisse Froy & Dind sweaterstof met diagonale strepen lag hier al een tijdje en wou ik toch nog tijdens de zomermaanden gedragen zien.

IMG_5154 (4)

IMG_5140 (3)

IMG_5142 (2)

Daan koos zelf de jeanskleurige structuurtricot voor de binnenkant (of buitenkant zo je wil, want het vestje is volledig omkeerbaar). Voor het omkeerbaar maken van de rits gebruik ik sinds kort de tutorial die je vindt bij a Naais ID. Gedaan met zoeken naar omkeerbare ritsen die dan toch weer niet blijken te bestaan in de juiste kleur!

IMG_5156 (2)

IMG_5140 (2)

Patroon: Ole voor tieners, Zonen 09 (met gratis tutorial voor het herwerken naar versie met rits)

Sweaterstof: Froy &Dind, De Stoffenkamer

Tricot: Stoffenspektakel

 

4 gedachten over “Daandag in Ole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.