Nore dress 2.0

Een tweede Nore dus. Het basismodel uit een niet-rekbare stof deze keer. Toen ik het patroontje tekende en bedacht welke stof ik hiervoor wou, dacht ik spontaan aan de jurk die Nononsensmom naaide. Ik kaapte de laatste anderhalve meter weg bij Madeline en hield nog wat over.

IMG_5274 (2)

Het kleedje zit erg snel in elkaar, alleen de afwerking met biais vraagt wat tijd. Zowel de zoom, halslijn als mouwtjes kregen een biaislintje ingestikt. Netjes zoals het hoort. In mijn haast en ongeduld wil ik dat soms al wel eens overslaan…

IMG_5271 (2)

IMG_5287

Omdat ik ervan uitging dit kleedje altijd met riem te dragen, nam ik me voor om riemlusjes in de zijnaden te stikken. In al mijn enthousiasme vergat ik dat echter. Hoedanook, dit is absoluut mijn favoriete Nore. In tegenstelling tot de vorig versie voel ik me hier wel helemaal mezelf in. Met dank aan Lucas voor de leuke fotosessie, op die ene dag dat mijn haar wél eens goed zat ;-).

IMG_5276

IMG_5277

Stof: Viscose, Madeline De Stoffenmadam

Patroon: Compagnie M, Nore dress

3 gedachten over “Nore dress 2.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.