I want to fly like an eagle…

Ik scoorde nog eens bij mijn tienerzoon! Algehele opluchting, want het wordt steeds moeilijker om stoffen te vinden die we beiden mooi vinden. Grijs doet het bij hem altijd goed en ook de print bleek “tiener-proof”.

img_3066

Het was echter al van in de kerstvakantie geleden dat ik het patroon van de Oslo-sweater uit Urban Style van Eva Maria tekende. Voor een groeiend tienerlijf blijkt van december tot maart voldoende te zijn om een volledige kledingmaat te groeien. Dus verlengde ik zowel de mouwen als het voor- en achterpand. Zo kan hij toch nog even mee.

img_2995

 

img_3078

Verder kocht ik ook de tricotversie maar dan met kleine arenden, eigenlijk zonder enig idee te hebben wat ik ermee zou maken. Dat het iets voor de jongste telg hier zou zijn, dat stond wel vast.

Bij het doorbladeren van een oude stapel La Maison Victors, kwam ik de Liam polo tegen. Nochtans had ik niet echt de behoefte meer aan een polo-patroon nadat ik de Billie-hack al een paar keer maakte. Maar aangezien de Billies van vorig jaar wat krap worden, zou ik sowieso aan het tekenen moeten gaan. Dus koos ik voor wat variatie en tekende de Liam polo in maat 140.

img_2977

img_2986

img_2988

Met mijn metertje stof kwam ik hiervoor nét niet toe, en combineerde met effen blauw. Dat breekt de print ook wat. Ik ben vooral fan van het leuke zakje, dat ga ik zeker nog op andere patroontjes toepassen.

img_2982

Sweater en tricotstof : Mies en Moos

Patroon: Liam Polo, La Maison Victor & Awesome Oslo sweater, Urban Style by Eva Maria

4 gedachten over “I want to fly like an eagle…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.