Tussendoortje in kurkleer

Kleine tussendoor-projectjes zijn altijd leuk. Veel voldoening in weinig tijd: soms heeft een mens dat nodig!

Het populaire kurkleer kon ook mij bekoren. Ik koos voor de zwarte variant en offerde ook een stukje op van mijn “ik-durf-er-niet-in-knippen” stofje van Atelier Brunette. Een beetje bling-bling paspel erbij, en ik ben helemaal content!

img_1405

img_1409

img_1401

img_1435

Ik gebruikte als basis het patroontje van het knijpportemonneetje van Sisko-by-Mieke. Het gedeelte zonder tunnel verleng je hierbij tot de lengte die je nodig hebt voor je GSM of zonnebril. Het patroon van het portemonneetje loopt naar beneden toe wat naar binnen, maar voor een GSM- of zonnebrilhoesje laat je het loodrecht naar beneden lopen. Gewoon twee evenwijdige zijden tekenen dus en onderaan de hoeken wat afronden. Simple comme bonjour!

Kurkleer: Kbas

Paspel: Het Stoffenhuis, Bree

Patroon en handleiding: Sisko By Mieke

Een gedachte over “Tussendoortje in kurkleer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.