Indian Summer…

Het heeft een tijd geduurd voor ik me comfortabel voelde in een kleedje. Tot ik “King Louie” leerde kennen. Een kleedje van dit gekende merk zat steevast als gegoten. Toch vind ik er de laatste tijd mijn gading niet meer zo qua stofkeuze. Tijd om zelf aan de slag te gaan dus!

Ik probeerde al verschillende ‘look-a-like-patroontjes’ uit, zoals de Burda 7828 , maar dat was toch nooit helemaal zoals ik het wou.

Zelf een patroontje uittekenen deed ik nog niet eerder, maar toen ik de tutorial van het King Louie kleedje op de blog Yerasi tegenkwam, besloot ik mijn kans te wagen. Het bleek makkelijker dan gedacht, dus aan wie nog twijfelt; zeker eens proberen! Ik ga dit principe van zelf tekenen in de toekomst zeker nog op andere kledingstukken toepassen.

De kleuren van deze Lillestof, ontworpen door Piekewieke, spraken me onmiddellijk aan, en bleken perfect combineerbaar met mijn immer lievelingsturquoise. Het was even zoeken naar het turquoise elastisch kantje, maar de volhouder wint. It’s all in the details…img_1310

img_1308

Het kleedje werd – mede dankzij de zalige Indian Summer – al veelvuldig gedragen.

En hier gaan we dan…Want bij een naaiblog horen uiteraard ook de nodige “aan-foto’s”. Toegegeven, hiervoor moet ik toch een behoorlijk drempel over. Met dank aan fotograaf Lucas! De kleuren van het stof komen door de laaghangende zon wat minder goed uit, maar het is haar vergeven…

img_1104

img_1083img_1092

 

Stof: Lillestof, Piekewieke

Elastisch kantje: Het Stoffenhuis, Bree

Schoenen: Miz Mooz

2 gedachten over “Indian Summer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.