Billie Blue

De Billies van Zonen09! Een ideaal patroon om een eerste blogpost aan te wijden. Zowel voor kind, tiener als man bleek het deze zomer meer dan zijn dienst te bewijzen. Met deze polohandleiding erbij heb je variatiekeuze te over.

Deze Billie met polosluiting werd Daans absolute zomertopper...

Deze Billie met polosluiting werd Daans absolute zomertopper…

Streepjes in donkerblauw voor Lucas

Streepjes in donkerblauw voor Lucas

Toen ook het Billie-patroon voor volwassenen uitkwam, zag ik mijn kans schoon om ook eens iets voor Meneer Cadans te naaien. Voor de man die niet van prints houdt, werden deze twee eenvoudige shirts gemaakt.

img_1213Het lijkt een beetje op bandwerk uit de blauwe voorraadkast…Toch was het nooit bewust de bedoeling om een blauwe collectie bij elkaar te naaien.

Nadat ik jaren in een blauw schooluniform rondliep werd blauw lange tijd verbannen als was het de meest saaie en ouderwetse kleur ooit. Ondertussen is het hier op de één of andere manier zelfs dé favoriete kleur geworden, zowel voor de mannen als voor mezelf.

img_1259

img_1252

img_1256
Maar het mooiste compliment is toch ongetwijfeld als je 12-jarige zoon deze polo kiest om aan te trekken op zijn eerste dag in het middelbaar! Het is misschien een schaamteloze kopie van één van de prachtpolo’s ik zag verschijnen op de blog van Marleen, maar het stof was Lucas zo op het lijf geschreven dat ik mijn kopie-scrupules even aan de kant zette. Een goed origineel verdient een kopie!

img_1321 img_1322

Patroon: Billie – zonen09
Gratis handleiding polo

Stofjes: Pindanutjes, De Stoffenkamer, Stoffenspektakel.

2 gedachten over “Billie Blue

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.